ОСТАННІ НОВИНИ

У дні футбольних матчів у Львові центральна пішохідна зона буде розширена

|

Під час проведенням матчів фінальної частини Євро-2012, проспект Свободи, де розташована офіційна фан-зона УЄФА, перетвориться на пішохідну зону. Рух транспорту проспектом, окрім електротранспорту, спеціальних та акредитованих автомобілів, тимчасова призупинено. У дні матчів центральна пішохідна зона буде розширена, інформує медіа-центр «Львів-2012».

З 28 травня до 5 липня пр. Свободи закритий для руху транспорту. Центр функціонує в режимі вихідного дня, у зв’язку із роботою фан-зони. Громадський транспорт курсує по вул. Підвальній.

У дні матчів Євро-2012 у Львові – 9, 13 та 17 червня – вся центральна частина міста перетвориться на пішохідну зону. У ці дні для руху транспорту буде закритий не тільки пр.Свободи, а й частково вул. Коперника, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Лесі Українки, Вірменська, Валова, Кн. Романа, пр. Шевченка, тощо. Пішохідна зона у дні матчів ЄВРО-2012 буде діяти з 00:00 год. 9, 13 та 17 червня і до 12:00 год. наступних днів – 10, 14 та 18 червня відповідно. Автобусні маршрути, які курсують по вул.Коперника – Стефаника, будуть перескеровані з вул.Сахарова на вул. Вітовського-І.Франка.

«Просимо мешканців зрозуміти ситуацію та максимально обмежити в’їзд у центр міста на час ЄВРО, адже рух тут буде ускладнений, а паркування – заборонено. І взагалі, просимо усіх залишати авто на в’їзді у місто і користуватися громадським транспортом. Це загальноприйнята світова практика під час таких заходів»,- повідомляють в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *