ОСТАННІ НОВИНИ

23 гравці готові до матчу зі шведами – Блохін

|

Головний тренер збірної України Олег Блохін заявляє, що 23 гравці його команди готові до матчу зі шведами, інформує «Чемпіон».

«Немає жодного травмованого. 23 людини готові до гри з Швецією! І фізичні кондиції в нормі – аналіз гри з Туреччиною показав, що з 75-ї по 90-у хвилини команда додавала» – сказав Блохін.

За його словами, від часу отруєння минули дві доби і збірники тренуються на повну силу. «Загалом не треба оцінювати команду по товариських іграх, ще раз наголошу – команда в нормальному стані. І якщо чесно, то треба писати, що команда отруїлася і гри взагалі ніякої не було. 12 чоловік отруїлося! Висновки з ігор ми зробили, але вони залишаться всередині команди. Я ніколи не переходжу на персоналії. Скажу лише, що розбір після Туреччини тривав протягом години, а зазвичай – 30-35 хвилин. Хтось узяв шанс, хтось ні, побачите 11-го числа в матчі з Швецією», – наголосив головний тренер.

Також Олег Блохін зазначив, що зараз головне завдання зняти психологічний тиск на команду.

«Тиск буде, від преса нікуди не втечеш. І якщо “фізику” ми вже не зробимо, то от психології приділимо особливу увагу. Я не експериментую, повірте у мене є програма і намічена робота. Розумію всю відповідальність, якщо вважаєте, що я не розумію, на якому кріслі я сиджу, то робите велику помилку» – сказав головний тренер збірної України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *