ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні відбудеться відкриття єдиної у Європі критої фан-зони «LeoFan»

|

Сьогодні на території Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться офіційне відкриття єдиної у Європі критої фан-зони «LeoFan». Початок відкриття о 18:00 год. Про це повідомили у Медіа-центрі «Львів-2012».

У Парку культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького вже змонтовано територію гостинності «LeoFan», що стане єдиною у Європі критою фан-зоною. Тентова конструкція з прозорим дахом, велика сцена, облаштований ярмарок, барні стійки та VIP-зона – уся інфраструктура «LeoFan» готова до перших матчів Чемпіонату Європи.

Сьогодні, у день відкриття фан-зони, усіх львів’ян та гостей міста чекає концертна шоу-програма кавер-гуртів, виступи cheerleaders та, звичайно, перегляд довгоочікуваних матчів: 19:00 год. – Польща – Греція, 21:45 год. – Росія – Чехія.

Для високоякісної трансляції матчів Чемпіонату Європи на території гостинності «LeoFan» встановлено 11 екранів – один екран площею 12 кв.м та 10 екранів діагоналлю до2 м. Отож, з усіх точок території відвідувачі зможуть спостерігати  футбольну гру Єврочемпіонату.

Варто зазначити, що вхід на територію гостинності «LeoFan» безкоштовний, але буде заборонятись для:

– осіб, що перебувають в стані сильного алкогольного, чи наркотичного сп’яніння;

– особам, що не досягли 14-річного віку та відвідують територію без супроводу дорослих;

– особам, що мають при собі колючі-ріжучі предмети, зброю, наркотичні речовини, алкогольні напої, піротехніку, скляну тару;

– особам, що виявляють агресію щодо інших відвідувачів. 

Нагадаємо, з 8 червня до 1 липня територія гостинності «LeoFan» стане оазою для львів’ян та гостей міста, котрі вболівають сім’ями або в компанії з друзями. Відвідувачі матимуть змогу стежити за перипетіями на футбольних полях завдяки трансляції на великих екранах та відпочивати в комфортній атмосфері. Тут будуть облаштовані постійні атракції: трансляція матчів Чемпіонату Європи з футболу; гастрономічний ярмарок «Кухня народів Європи»; дитяча ігрова країна; інтерактивні розваги та дозвілля для молоді;  фестивальні вікенди.

Територія гостинності «LeoFan» працюватиме у парку культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького з 8 червня до 1 липня. Робочі години: дні матчів – 12:00-00:00 год; дні без матчів – 14:00-22:00 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *