ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на площі Ринок буде флеш-моб до Євро 2012

|

8 червня на площі Ринок відбудеться флеш-моб «Вивіси прапор під час Євро-2012!». О 13-й годині на вікнах західної сторони будівлі Ратуші розгорнеться 45 синьо-жовтих прапорів. Так волонтери хочуть підняти патріотичний дух серед українців, підсилити футбольну атмосферу й підтримати національну збірну. Флеш-моб організовують волонтери Львівського центру волонтерства ЄВРО 2012, інформує медіа-центр «Львів-2012».

«Метою нашого флеш-мобу є не тільки підсилити національний дух, а й гарно представити нашу країну в очах європейських вболівальників. Також ми хочемо згуртувати й інші міста незалежно від статусу «приймаючого» чи «неприймаючого» міста. Закликаємо ініціативних мешканців в своєму населеному пункті організувати щось подібне. Сподіваюся, що флеш-моб «Вивіси прапор під час Євро-2012!» перетвориться в масштабну акцію», – розповів Михайло Галущак, координатор флеш-мобу, волонтер Львівського центру волонтерства ЄВРО 2012.

На Ратуші прапори висітимуть протягом однієї години. Організатори акції запрошують мешканців долучитися до ініціативи, і протягом червня розмістити український прапор на вікні чи балконі вдома чи в офісі.

«Запрошуємо усіх охочих взяти участь в акції. Потрібно лише прикрасити своє вікно, балкон, будинок синьо-жовтим стягом. Якщо ж у вас ще немає українського прапора – придбайте його і передавайте із покоління у покоління, як пам’ять про цей чемпіонат. Створімо собі та нашим гостям незабутнє свято! Підтримаймо Україну!» – закликає Михайло Галущак, волонтер Львівського центру волонтерства ЄВРО 2012.

Довідка

«Центр волонтерства» ― підрозділ, який надаватиме організаційну, інформаційну та адміністративну підтримку всіх волонтерських напрямків Євро 2012. Тут всі волонтери харчуватимуться та отримуватимуть все, що необхідне для їх роботи під час Чемпіонату ЄВРО 2012. Крім того, в Центрі волонтери зможуть у вільний від роботи час скористатися комп’ютерами з доступом до інтернету, переглянути футбольні матчі, пограти в спортивні ігри чи відпочити. До роботи Центру залучено 33 волонтерів. Діяльність Львівського центру волонтерства ЄВРО 2012 координує управління внутрішньої політик Львівської міської ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *