ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 90% готелів Львова пропонують безкоштовні карти міста туристам

|

У понад 90% готелів туристи можуть отримати карти міста безкоштовно, інформує медіа-центр «Львів-2012».

Як розповіли в одному з готелів, безкоштовні карти міста своїм клієнтам вони пропонують на 4-х мовах.

«Ми роздаємо нашим клієнтам карти міста кількома мовами: англійською, німецькою, польською та українською. Турист може вибрати собі кращий варіант залежно від мови, якою спілкується. Будемо й надалі роздавати карти міста безкоштовно, зокрема і впродовж Чемпіонату ЄВРО-2012.

Туристи, які приїжджають, дуже часто запитують про карти міста. Для нас важливо, щоб гість почувався комфортно не лише у готелі, але й в місті в цілому. Щоб він знав куди піти, що відвідати, і не заблукав», – розповіла фахівець з маркетингу готелю «Дністер».

Нагадаємо, 93% готелів та 97% хостелів міста пропонують безкоштовні карти туристам. Про це повідомили в управлінні економіки Львівської міської ради.

Довідка

У 1785 році у Львові засновано перший в Україні готель – «Під римським цезарем». Близько 1785 року на місці теперішнього Музею етнографії на проспекті Свободи підприємець Йоганн Прешель спорудив триповерхову будівлю – перший львівський готель, який називався «Під римським цезарем». На початку ХІХ століття будинок готелю вважався найбільш імпозантною кам’яницею на Нижніх Валах після Губерніального управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *