ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу на Львівщині три особи травмувалися на колії

|

Минулої доби було зафіксовано 3 травмування з власної необережності на залізничних коліях Львівської області, повідомляє підрозділ зв`язків зі ЗМІ УМВСУ у Львівській області на Львівській залізниці.
Зокрема, неподалік вокзалу станції Старий Самбір 64-річний мешканець райцентру зазнав тілесних ушкоджень, перебігаючи колію у невстановленому місці.
А біля станції Старий Сихів 44-річний мешканець Львівської області отримав з власної необережності ушкодження. Причиною стало те, що він вибігши з електрички, зачепився за рейку та впав,  в результаті чого отримав травми.
На пероні вокзалу станції Ходорів, під час посадки з електропоїзда № 6086 сполучення Стрий-Ходорів місцевий мешканець з власної необережності отримав тілесні ушкодження, в результаті цього був доставлений в Ходорівську центральну районну лікарню з діагнозом: забійна рана тім’яної частини голови. Ще й хочеться зазначити, що потерпілий знаходився в стані алкогольного сп’яніння. 
Правоохоронці транспортної міліції застерігають та просить людей бути уважними та обережними при перетині залізничних переїздів, слідкувати за попереджувальними знаками та сигналами, дотримуватися правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що неухильне дотримання правил особистої безпеки збереже ваше здоров’я, а навіть, і життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *