ОСТАННІ НОВИНИ

Під колесами загинув неуважний пішохід

|

У Миколаївському районі вночі, 5 червня, трапилась ДТП. Під колеса легковика потрапив 30-річний пішохід. Чоловік раптово вийшов на дорогу у невстановленому місці, що й стало причиною трагедії, інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Аварія трапилась близько 1.35 год. ночі на автодорозі Київ-Чоп. Водій автомобіля «Рено Логан», 49-річний мешканець Івано-Франківщини, їхав у напрямку міста Стрий. У селі Дроговиж, Миколаївського району, під колеса «Рено» потрапив пішохід. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Попередні причини цієї дорожньо-транспортної пригоди – неочікуваний, раптовий вихід пішохода на проїзну частину дороги у невстановленому місці.

Нагадуємо, що відповідно про Правил дорожнього руху, пішоходи повинні переходити дорогу по пішохідних переходах. Якщо ж вони відсутні – то на перехрестях по лінії тротуарів або узбіч.

У темну пору доби пішоходи, які рухаються проїзною частиною дороги чи узбіччям, повинні виділити себе, а, за можливості, мати на зовнішньому одязі світловідбиваючі елементи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *