ОСТАННІ НОВИНИ

У перемогу України на Євро-2012 вірять 11% львів’ян

|

У перемогу України на Євро-2012 вірять лише 11% жителів Львова. Такі дані подає Соціологічна група «Рейтинг». Найбільше респонденти переконані у перемозі Німеччини (21%), Іспанії (15%) та Англії (12%). Значно менше львів`яни вірять у перемогу Італії (7%), Голландії (5%), Франції (4%), Португалії (3%) та Польщі (1%).

 Найбільше тих, хто вірить в перемогу української збірної у Шевченківському районі (16%), найменше – у Галицькому (6%). Водночас тут найбільше переконані у перемозі німецької збірної (27%). У перемогу Іспанії найбільше вірять на Сихові (18%) та у Галицькому районі (17%),  Англії – знову ж таки у Сихівському та Залізничному районах – по 14%.

У віковому розрізі найбільше вболіває за Україну молодь (69%), хоча при цьому вони більше вірять у перемогу Німеччини та Іспанії.

Таким чином, серед тих, хто вболіває за «синьо-жовтих», лише 19% вірять в їхню перемогу у Чемпіонаті. Лідерами прогнозів серед вболівальників української команди є Німеччина (31%) та Іспанія (23%).

У середовищі тих львів’ян, які вболівають за Німеччину 2/3 повністю переконані в її перемозі на ЄВРО-2012, водночас кожен четвертий все ж таки вважає, що кубок може отримати Іспанія, а кожен п’ятий – пророкує його Англії. Серед вболівальників англійської збірної лише половина переконана в її перемозі, найбільшим конкурентом тут вважають Німеччину (37%). Натомість львів’яни, які вболівають за Іспанію на 100% переконані в її перемозі.

Аудиторія дослідження: населення міста Львова віком від 18 років і старші

Вибіркова сукупність: 2200 респондентів

Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face)

Помилка репрезентативності: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,1%, для значень близьких до 25% – не більше 1,8%, для значень близьких до 10% – не більше 1,3%.

Фото: Офіційний сайт ФФУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *