ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк пропонує «перекинути» 28 мільйонів на потреби Грибовицького звалища

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк провів зустріч з представниками ініціативної групи (куди увійшли мешканці розташованих неподалік Грибовицього сміттєзвалища сіл) щодо розв’язання проблеми звалища та визначення конкретних кроків у її вирішенні. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 За словами Михайла Костюка, рівень заполітизованості у вирішенні питання Грибович є настільки високим, що говорити з людьми надзвичайно важко.

«Проблему Грибовицького звалища слід вважати не лише проблемою Львова, а й проблемою області загалом. І вирішити цю проблему можна лише шляхом поділу регіону на чотири кластери», – зазначив Михайло Костюк.
Керівник області також озвучив пропозицію щодо винайдення коштів на вирішення проблеми звалища. Для цього, на його думку, можна запропонувати депутатам Львівської обласної ради «перекинути» передбачені Обласним фондом охорони навколишнього природного середовища кошти – у сумі 28 мільйонів гривень – на вирішення саме проблеми Грибовицького сміттєзвалища, а не розпорошувати їх на понад сотню різних об’єктів. Аналогічну процедуру можна провести і з «екологічними» грошима міста.
Сторони домовилися, що вже найближчого вівторка зустрінуться у Львівській міській раді для подальшого напрацювання плану дій.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *