ОСТАННІ НОВИНИ

38% львів’ян не задоволені діяльністю Садового

|

Якби вибори міського голови відбувались наступної неділі свою перемогу підтвердив би А.Садовий, якого готові підтримати 44% львів’ян (дані приведені серед тих, хто має намір взяти участь у виборах). Такі результати отримала соціологічна група «Рейтинг», яка опитала 2200 респондентів протягом 16 – 26 травня цього року.

Також по 10% готові проголосувати за П.Писарчука та Ю.Михальчишина, по 3% – В.Гірняка та С.Кубіва. Інших кандидатів підтримали б близько 9% виборців, не підтримали б жодного 5%, не визначилися – 15%.

Порівняно з травнем минулого року найбільше втратив підтримку А.Садовий (з 52 до 44%), хоча якщо порівнювати з результатами виборів 2010 (42%) його рейтинг у місті залишився практично незмінним.

Також втратив і П.Писарчук (з 14 до 10%). Натомість зросла підтримка Ю.Михальчишина та С.Кубіва.

54% львів’ян задоволені діяльністю міського голови А.Садового і 38% – не задоволені.

Порівняно з травнем минулого року рівень невдоволеності його діяльністю зріс з 29 до 38%, кількість позитивних оцінок навпаки зменшилась (з 59 до 54%). Це найбільше падіння, яке фіксувалося після місцевих виборів. Хоча при цьому варто наголосити, що до місцевих виборів діяльністю А.Садового на посаді міського голови львів’яни були задоволені ще менше (47%).

17% львів’ян задоволені діяльністю голови обласної державної адміністрації М.Костюка і 47% – не задоволені.

20% львів’ян задоволені діяльністю голови обласної ради О.Панькевича і 41% – не задоволені.

Останнім часом кількість людей, які нічого не знають про діяльність голови облради, зменшилась. При цьому в основному зросли лише негативні оцінки (у травні 2011 року незадоволених його діяльністю було 30%, у травні 2012 року – 41%).

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *