ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в нічний час трамваї перетворюються на диско-клуби

|

У Львові з ініціативи молодих організаторів трамвай видозмінився на портативну нічну дискотеку – так виникла серія вечірок Crazy Tram. Цієї суботи, 2 червня, вечірка на рейках пронесеться Львовом уже вчетверте. Тусовки такого формату унікальні для України і проводяться лише у Львові. Про це повідомили у Медіа-центрі «Євро-2012».

«За мій 42-річний стаж водіння трамваю такі вечірки стали справжньою втіхою серед звичайного робочого графіку. Ці шалені дискотеки мені дуже подобаються! Я іноді навіть танцюю під час руху. Молодь гарно бавиться, і, що головне, – культурно», – зазначила водій трамваю пані Леся.

За одну поїздку в трамвай заходить більше 50-ти пасажирів, спраглих до танців та нестандартного відпочинку. Маршрут дискотеки дублює найвідоміші трамвайні маршрути міста і закінчується недалеко від клубу, де проводиться афтепаті.

«Я уже втретє відвідую вечірку. Звичайні дискотеки нудні, а тут нові враження», – зазначає трамвайний клабер Тарас.

Минулого разу Crazy Tram подорожував дві години – звичайно, в супроводі ошелешених поглядів перехожих. А як по-іншому реагувати, коли повз тебе пролітає трамвай, який світиться та грає музику на всю вулицю?

Нагадаємо, нестандартне використання транспорту в неробочий час – звична практика для Європи. Для прикладу, в деяких містах Італії та Австрії вночі трамваї стають романтичними ресторанами для закоханих.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *