ОСТАННІ НОВИНИ

У Дитячий будинок «Рідний дім» завітали правоохоронці та ведмедик «Кіді»

|

Цього року до дітей із дитячого будинку «Рідний дім», що у селі Корналовичі Самбірського району правоохоронці приїхали не лише із подарунками, але й привезли із собою казкового героя. Ведмедик «Кіді» мандрував садочками Львова, а у передостанній день весни приїхав і до діточок у «Рідний дім», інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Таку казкову акцію організувало радіо «FM – Галичина» спільно із співробітниками Головного управління міліції Львівщини.  Ведмедик роздавав дітлахам солодощі, а вони розповідали йому віршики. Найкращий вірш у День захисту дітей прозвучить на хвилях цього радіо.

Вже тринадцять років обласна міліція опікується дитячим будинком у Корналовичах. Кожного року керівництво відвідує цей дитячий заклад. Малята знають міліціонерів і називають їх своїми.

«Дітки люблять міліцію, кажуть що це наша міліція. І коли кожного разу міняють генералів мені здається, що нас залишать і більше ніхто не приїде. Але нас передають із рук в руки, і про нас не забувають. Ми відчуваємо підтримку міліції», – каже директор «Рідного дому» Марія Янушевич.

Зараз у «Рідному домі» виховується 45 дітей. Тринадцять  із них це дошкільнята. Марія Романівна знає історію життя кожної дитинки, любить своїх вихованців як рідних. Радо згадує випускників,  котрі частенько приїздять відвідати «рідну домівку». 

Окрім візиту, обласне керівництво міліції запросило дітей до Львова. 1 червня, у День захисту дітей, для вихованців дитячого будинку організують екскурсію до управління ДАІ Львівщини, де малюки зможуть поспілкуватись із інспекторами руху, а також покататись на службових автомобілях ДАІ. Окрім цього дітки підуть у «Аквапарк Пляж», а також відвідають фабрику морозива ЛІМО. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *