ОСТАННІ НОВИНИ

За контрабанду героїну порушено кримінальну справу

|

Митна служба порушила кримінальну справу за фактом контрабанди майже 9,5 кг героїну, виявленої у пункті перетину “Рава-Руська-Гребенне” на кордоні з Польщею. Про це інформує прес-служба Державної митної служби України.

Як повідомлялось раніше, наркотики було виявлено у паливному баку легкового автомобіля, за кермом якого перебував громадянин Польщі. Згідно з висновком експертизи встановлено, що в одному пакеті в пресованій речовині світло-коричневого кольору виявлено діацетилморфін (героїн) та 6-моноацетилморфін, які відносяться до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено, та ацетилкодеїн, який відноситься до наркотичних засобів, обіг яких обмежено.

Порушено кримінальну справу за фактом переміщення особливо небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах та наркотичного засобу з приховуванням від митного контролю в паливному баку транспортного засобу, тобто з використання інших засобів, що утруднюють виявлення таких товарів, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *