ОСТАННІ НОВИНИ

На час Євро повідомити про злочин можна буде звідусіль, де є «тривожна кнопка»

|

Під час Євро-2012 підрозділи Державної служби охорони допомагатимуть оперативно реагувати на повідомлення про злочини та правопорушення. Про це на брифінгу в Міністерстві внутрішніх справ України повідомила журналістам керівник прес-служби департаменту Державної служби охорони при МВС Світлана Павловська, інформує УЗГ МВС України.

За словами Світлани Павловської, під час проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 громадяни нашої держави та її гості матимуть змогу оперативно повідомити про злочини або правопорушення, свідками чи потерпілими від яких вони стали. Це можна буде зробити в найближчому закладі чи установі, які обладнано системами термінового виклику міліції (так званими «тривожними кнопками»).

Як зазначила представник ДДСО при МВС України, на початок цього року у громадських місцях було установлено близько 10 тисяч таких систем з відповідною наглядною інформацією – наклейками з повідомленням про їх наявність, а  також роз’ясненням порядку їх використання. Ця інформація продубльована англійською мовою, аби у приймаючих містах іноземні гості мали змогу вчасно звернутися по допомогу до правоохоронних органів.

«На сьогодні існує реальна можливість викликати міліцію за допомогою таких систем, установлених на об’єктах, що охороняються підрозділами Державної служби охорони при МВС України», – наголосила Світлана Павловська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *