ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук обговорив з регіоналами Пустомитівщини конфлікт з головою РДА

|

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук провів робочу зустріч із партійним активом Пустомитівської районної організації Партії регіонів. Під час зустрічі Петро Писарчук обговорив ситуацію, яка склалася довкола протесту партійців проти голови Пустомитівської районної державної адміністрації Ігоря Чопка, інформує прес-служба Львівської обласної організації партії.

«Якщо говорити про мою особисту позицію, то вона залишається незмінною, і я її висловлював публічно. Кадрове рішення по Пустомитівському району було невдалим. Призначення представника іншого району на посаду голови РДА у такий поважний приміський район, як Пустомитівський район – є невдалим. Адже у цьому районі живе велика частина еліти Львова. Тому не Мостиська мали б поставляти сюди кадри в адміністрацію, а Пустомитівський район мав би забезпечувати своїми кадрами пів області», – зазначив Петро Писарчук.

Він поінформував членів Партії регіонів про те, що голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк створив робочу групу, яка має провести службове розслідування діяльності голови Пустомитівської РДА Ігоря Чопка на основі тих фактів і звинувачень, які задекларували регіонали Пустомитівщини під час акцій протесту.

«Я мав зустріч з губернатором, який запевнив мене у тому, що він почув думку Пустомитівської районної організації Партії регіонів, призначив комісію, яка проводить розслідування фактів, про які заявляли під час протестів. Після того, як комісія завершить роботу, Михайло Костюк буде приймати рішення», – повідомив П. Писарчук.

Водночас, голова Львівської обласної організації Партії регіонів закликав регіоналів Пустомитівщини виступити з конкретними пропозиціями щодо покращення роботи місцевої райдержадміністрації та вирішення проблем району.

«Я хочу вірити в те, що прийдуть до керівництва районом люди, які може і не святі, але почнуть по-новому підходити до вирішення злободенних, інколи дріб’язкових питань, які будуть менше перейматися своїми особистими інтересами, а будуть служити громаді і вирішувати те, що можна вирішити. Я сподівався, що буде діалог між людьми і владою, і будуть шукати порозуміння. Але чомусь цього немає у Пустомитівському районі. Можливо тому, що цей район є дуже ласий, багато цінної землі, багато хабарів дають. Напевно це і є тим збудником недоброї ситуації. Але давайте думати про людей і державу», – закликав Петро Писарчук.

Він звернувся до членів Пустомитівської районної організації Партії регіонів з проханням надати комісії ЛОДА офіційні заяви та звернення щодо порушень, здійснених головою Пустомитівської РДА.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *