ОСТАННІ НОВИНИ

ЛАЗ представив нові автобуси

|

Львівський автобусний завод представив сьогодні три нові зразки продукції, якими сподівається зайняти нові ринки як в Україні, так і за кордоном.

Як зауважив голова спостережної ради холдингової компанії ЛАЗ Ігор Чуркін, над цими новинками підприємство працювало упродовж року він сподівається, що ці новинки займуть нішу на ринку пасажирських перевезень не лише в Україні, але й за кордоном.

Автобус “Лайнер-141”призначений для міжміських перевезень, а також для малих та середніх міст. Підприємство представить його на автовиставці у Нижньому Новгороді (Росія) і керівник ЛАЗу сподівається, що такий автобус викличе зацікавлення російських перевізників, бо аналогів йому поки що в сусідніх країнах немає. Вартість такого автобуса — приблизно 550 тисяч гривень.

Ще два автобуси підприємство розраховує просувати на ринок країн Балканського півострова, Центральної Європи, а також російських міст Москва та Санкт-Петербург. Як пояснив  І.Чуркін, обидві модифікації — дизельна та газова — обладнані найновішими розробками провідних європейських фірм, тому вартість автобусів є високою, доступною радше для вказаних країн.

Водночас керівник ЛАЗ висловив надію, що газова модифікація ЛАЗ-181 може зацікавити й українських перевізників, бо завдяки газу вона є економічнішою і екологічнішою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *