ОСТАННІ НОВИНИ

В Костюка вже знайшли банки, які візьмуть на себе іпотечне кредитування

|

Чотири банківські установи готові здійснювати пільгове іпотечне кредитування будівництва доступного житла. Таку готовність висловили керівники обласних філій ПАТ «Державний Ощадний банк України», АТ  банк „Фінанси та кредит”, ПАТ «Державний експертно-імпортний банк України» та ПАТ „Укргазбанк”.

Зокрема, питання іпотечного кредитування обговорювалось сьогодні на нараді з питань механізму реалізації постанови Кабінету Міністрів України у Львівській облдержадміністрації. На нараді розглянули питання про порядок укладання дво- і тристоронніх угод за участю суб’єктів кредитування і будівництва. Також обговорено перелік об’єктів незавершеного будівництва, які пропонуються у вказаних заходах .
Заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Губицький доручив ЛРУ ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» та банківським установам завершити опрацювання механізму пільгового іпотечного кредитування громадян за участю органів місцевого самоврядування і приступити  до здійснення пільгового іпотечного кредитування громадян  на території області.

         

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *