ОСТАННІ НОВИНИ

Неповнолітній відсидить три роки за крадіжку люку та візка з котушкою

|

Слідчі Дрогобицького міського відділу завершили розслідування кримінальної справи, порушеної у березні 2012 року відносно неповнолітнього зловмисника. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Як з`ясували дрогобицькі правоохоронці, в ніч проти 21 березня 2012 року 16-річний житель міста з метою скоєння крадіжки чужих речей, переліз через огорожу подвір`я приватного будинку у місті Стебнику.

Юнак, скориставшись відсутністю власника та уваги сторонніх осіб, викрав каналізаційний люк вартістю 245 гривень. Проте цього йому було недостатньо, тому злодій, зламавши вікно, проник у гараж та виніс звідти візок з котушкою та шлангом для поливу вартістю 340 гривень.

Розуміючи, що ноша досить важка, неповнолітній зловмисник все ж не полишив награбоване. Можливо йому б вдалось завершити свій злочинний умисел до кінця, якби йому не завадили правоохоронці.

Завершивши розслідування кримінальної справи, порушеної за ознаками  ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, слідчі скерували її на розгляд до Дрогобицького міськрайонного суду, який виніс вирок – 3 роки позбавлення волі зі встановленням іспитового строку 1 рік.

Фото: Shutterstok.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *