ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилася ще одна можливість виграти квитки на матчі Євро

|

Палкі вболівальники мають можливість потрапити на один із матчів європейської першості, що відбудеться у Львові, інформує медіа-центр «Львів-2012».

У середу, 30 травня, відбудуться зйомки відео, один із учасників якого отримає 2 квитки на матч чемпіонату Європи з футболу 2012 року між командами збірної Данії та Португалії. На відео львів’яни та гості міста будуть запрошувати до Львова.

Щоб взяти участь у зйомках і отримати можливість отримати квитки на матч, запрошуємо прийти 30 травня з 17.00 до 19.00 год на пл. Ринок і запросити до Львова фразами «Запрошуємо до Львова» і «Welcome to Lviv». Всі запрошення будуть записані на відеокамеру. А серед учасників методом випадкової комп`ютерної вибірки, буде обрано переможця, який отримає 2 квитки на гру чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012™, що відбудеться 13 червня на «Арені Львів».

Переможця буде повідомлено телефонним дзвінком, а також оголошено 1 червня 2012 року о 14.30 год на сайті приймаючого міста Львів.

Участь в конкурсі безкоштовна. Учасниками можуть стати лише повнолітні. Конкурс відбувається в період з 30 травня до 1 червня.

1.1.              Для участі в конкурсі необхідно:

–              прийти 30 травня 2012 року з 17.00 до 19.00 год на пл.Ринок та запросити гостей до Львова фразою «Запрошуємо до Львова» та «Welcome to Lviv». Це запрошення буде записане на відеокамеру.

–              обов’язково вказати Ваше ім’я, прізвище та номер мобільного телефону організаторам (відповідальній особі на місці).

1.2. Визначення переможця:

–              Переможця буде визначено методом випадкової комп`ютерної вибірки.

Одна особа може взяти участь у конкурсі лише один раз. Переможця буде визначено з допомогою ресурсу http://www.random.org/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *