ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувала благодійна акція «За поцілунок – дітям на дарунок»

|

До Дня захисту дітей Львівська обласна громадська організація «Борець» вже втретє організовує благодійну акцію «За поцілунок – дітям на дарунок», яка триватиме з 25 травня по 1 червня 2012 року. Про це повідомляють організатори заходу.

Мета акції – підтримати багатодітні сім’ї, що знаходяться у складному матеріальному становищі.

З 25 до 31 травня у центральних частинах міста, торгово-розважальних центрах і у ВНЗ Львова волонтери-цілувальники з яскравими червоними скриньками роздаватимуть поцілунки, а натомість пропонуватимуть зробити пожертви на подарунки для багатодітних сімей. Отож, кожен зможе не лише зробити свій внесок і допомогти тим, хто цього потребує, а й зарядитися позитивними емоціями від отриманих поцілунків та спілкування з симпатичними волонтерами. В такий цікавий спосіб громадська організація «Борець» намагається привернути увагу громадськості до важливості цієї проблеми.

У суботу, 26 травня на площі Ринок до волонтерів приєднається гурт «Хочу ЩЕ», в неділю, 27 травня – Софія Федина, Олександр Божик, Лілія Сахон, а 29 травня, у вівторок – гурти «Пікардійська Терція», «Оратанія» та Назар Савко і всі охочі матимуть можливість отримати від них поцілунки.

На зібрані кошти планується привітати 10 багатодітних сімей. Як і в попередні роки для кожної сім’ї подарунки будуть особливими, адже готуючись до акції борці довідались чого ж кожна сім`я найбільше потребує. Звичайно, діти не залишаться без солодких подарунків та іграшок, адже все таки це їхнє свято.

1 червня волонтери вже з готовими подарунками з’являться на порозі їх домівок і принесуть не лише матеріальну допомогу, а й багато радісних, позитивних і теплих емоцій.

Симпатичним дівчатам і хлопцям, які бажають стати волонтерами, звертатись до організаторів акції у соціальних мережах.

Довідка

28 травня – 1 червня 2010 року вперше проходив проект «За поцілунок – дітям на дарунок». Було зібрано більше 11 тисяч гривень, на які куплено подарунки до Дня захисту дітей для 10 багатодітних сімей

24 травня – 1 червня 2011 року вдруге проходив проект «За поцілунок – дітям на дарунок». Було зібрано близько 16 тисяч гривень, на які куплено подарунки до Дня захисту дітей для 15 багатодітних сімей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *