ОСТАННІ НОВИНИ

КРТ судитиметься з “Експресом”

|

Корпорація “КРТ” подала позов на газету “Експрес”, в якому якому вимагає визнати недостовірною та такою, що не відповідає дійсності і принижує ділову репутацію, інформацію поширену в газеті «Експрес» від 17.05.2012 та 24.05.2012 рр. року за авторством головного редактора видання Ігоря Починка.  Про це йдеться в листі корпорації за підписом віце-президента Світлани Козинець.

Подробиці позову пані Козинець обіцяє висвітлити на прес-конференці у понеділок, 28 травня.

Крім того у листі зазначено, що вчора на телеканалі ZIK було оприлюднено інформацію про корпорацію КРТ з посиланням на вказані публікації “Експресу”.

“На жаль, ми змушені констатувати, що в черговий раз інформація про підприємство була подана однобоко, викривлено, без дотримання  журналістських  стандартів. До представників   підприємства не звертались з пропозицією надати свій коментар з приводу поширеної публікації.  Інформацію про діяльність підприємства та про, нібито, корупційні діяння КРТ супроводжувалась емоційними судженнями та недоведеними висновками. Весь новинний сюжет базувався на недостовірній інформації, яка не має нічого спільного з правдою” – зазначено в листі..
Відтак С.Козинець просить телеканал надати їй можливість  сьогодні представити позицію підприємства з приводу ситуації, описаної в газеті «Експрес» та поширеної телеканалом «ZIK».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *