ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочався суд про крадіжку понад 100 одиниць зброї

|

Галицьким районним судом м. Львова проведено попередній розгляд у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього начальника складу озброєння – збройового майстра групи озброєння відділу ресурсного забезпечення вищезазначеного учбового закладу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Чоловік упродовж 2008-2011 років, зловживаючи службовим становищем, за попередньою змовою в групі осіб, привласнив та розтратив 113 одиниць вогнепальної зброї, боєприпаси, а також інше майно університету, загальною вартістю понад 160 тисяч гривень.

Крім того, обвинуваченими у даній кримінальній справі є колишній проректор Львівського державного університету з економічних питань та ресурсного забезпечення, а також старші інспектори групи озброєння, на яких покладався обов’язок контролю за обліком і зберіганням цього майна.

Зазначимо, що суд погодився з позицією державного обвинувача прокуратури Львівської області щодо відсутності підстав для закриття чи зупинення вказаної кримінальної справи, а також з тим, що у ході досудового слідства не було допущено порушень вимог Кримінально-процесуального кодексу України, відтак призначив її до судового розгляду на 11 червня 2012 року.

 Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *