ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині хочуть збудувати завод на 2,5 тисячі робочих місць

|

Представники американської компанії заявили про бажання збудувати на Львівщині завод з виробництва елементів електроенергетики та систем охолодження. Про це повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

З американськими інвесторами вже зустрівся голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк. У разі реалізації проекту у Львівській області буде створено понад 2,5 тисячі робочих місць.

За словами американських інвесторів, для спорудження заводу їм потрібна земельна ділянка площею близько 10-15 га, а також сприяння під час проходження усіх дозвільних процедур та погоджувальних робіт.
«Ми готові «водити інвестора за руку» і сприяти усім необхідним дозвільним процедурам. Тобто, буде однозначне сприяння. Дуже важливо інтегрувати бажання і можливості інвестора, аби врешті зрушити з місця ситуацію щодо залучення інвестицій в економіку області», – наголосив Михайло Костюк.
За словами керівника області, також надзвичайно важливо, аби при доборі сировини для виробницва продукції інвестор враховував місцевих і національних українських виробників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *