ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться Міжнародний шаховий турнір «Опен-Євро»

|

В актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. С. Бандери, 12) з 28 травня до 2 червня проходитиме перший Міжнародний шаховий турнір «Опен-Євро». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Це буде великий шаховий опен, в якому можуть взяти участь шахісти від 4-го розряду до гросмейстера і від 5-ти до 75-ти років. Для кожної категорії передбачені призи, тож очікується боротьба на всіх фронтах. Планується 150-200 учасників. Але наш фестиваль це не тільки два опен-турніри, також планується організація сеансів одночасної гри в центрі міста під час EURO-2012», — розповідає головний організатор, міжнародний гросмейстер з шахів Михайло Козаков.

Відкриття турніру відбудеться 28 травня о 15.30 год. Фестиваль складається з двох шахових турнірів:

Турнір А — опен-турнір з обрахунком міжнародного та українського рейтингу.

Турнір В — опен-турнір з обрахунком українського рейтингу.

Загальний призовий фонд фестивалю — 23 000 грн.

Як зазначає Михайло Козаков: «Основні гравці приїдуть з України, але, без сумніву, очікуємо на гравців з Європи. Обов’язково братимуть участь гросмейстери та міжнародні майстри, тож для тих, хто ставить серйозні шахові задачі, буде прекрасна нагода підвищити майстерність, або навіть виконати норму. На відкритті планується участь львів`ян, олімпійських чемпіонів, Василя Іванчука та Андрія Волокітіна».

Фото: Flickr 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *