ОСТАННІ НОВИНИ

Якість українських доріг Колесніков оцінив на «четвірку»

|

Якість доріг, передбачених програмою підготовки до фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року, можна оцінити на «четвірку». Таку оцінку дав віце-прем`єр-міністр – міністр інфраструктури Борис Колесніков під час прес-конференції у Кабінеті Міністрів, пише прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Щодо доріг, які входять у програму підготовки до Євро-2012, у приймаючих містах, якщо брати по п’ятибальній шкалі, то я готовий поставити четвірку», – зазначив Борис Колесніков.

За словами віце-прем’єр-міністра України, для вищої оцінки потрібно ще працювати впродовж тривалого часу.

Також Борис Колесніков повідомив, що після чемпіонату доведеться переглянути усю концепцію проектування та будівництва автомобільних доріг. «Потрібно оголошувати світові конкурси на поставку матеріалів і прописувати у конкурсі всі технічні параметри», – сказав він.

За словами віце-прем’єр-міністра, до технічних параметрів спорудження доріг будуть долучати західні компанії – німецькі, французькі та інші. «Вони за контрактом з Міністерством контролюватимуть кожний квадратний метр дороги. Інакше ми ніколи не отримаємо хороших доріг», – підкреслив Борис Колесніков.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *