ОСТАННІ НОВИНИ

Під час Євро львівський аеропорт прийме до 18 тис уболівальників – прикордонники

|

Основна маса уболівальників прибуде в Україну на час Євро-2012 повітряним транспортом. Про це сьогодні на прес-конференції заявив начальник управління прикордонного контролю та реєстрації Державної прикордонної служби України Олександр Біньковський, передає кореспондент РБК-Україна.

“У Борисполі ми очікуємо до 23 тис. осіб одночасно за певний період часу або напередодні, або в день проведення матчу, у Донецьку – до 21 тис., у Львові – до 18 тис., у Харкові – до 17 тис. пасажирів”, – заявив Біньковський.

Також він зазначив, що організованих вболівальників, які прибудуть на Євро чартерними авіарейсами, оформлятимуть з розрахунку 20 секунд на людину.

Нагадаємо, термінал “D” міжнародного аеропорту “Бориспіль” 28 травня 2012 р.  відкриє Президент України Віктор Янукович. 17 травня відбулося відкриття міжнародного терміналу аеропорту “Київ”. Раніше в Донецьку відкрили новий термінал комунального підприємства “Міжнародний аеропорт “Донецьк”, а 12 квітня відбулося урочисте відкриття терміналу аеропорту “Львів” ім. Данила Галицького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *