ОСТАННІ НОВИНИ

Місцеві бюджети Львівщини недовиконуються майже на 100 млн грн

|

Бюджети місцевих рад у Львівській області недовиконуються через «роздуті» плани органами місцевого самоврядування. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ДПС Львівщини Віталій Пекарчук.

За його словами, на сьогодні за результатами податкових надходжень обласний бюджет виконується. Гірша ситуація із місцевими бюджетами.

«Місцеві бюджети, виходячи із затверджених цифр, не виконуються. Кожна рада цього року приймаючи бюджет, хотіла показати, що вони можуть зробити. Цифри, які заклали в бюджети, скоріше бажані, ніж дійсні. 60% надходжень до бюджетів – це податок з доходів фізосіб. Тому якщо не буде зростати заробітна плата – надходжень ми не отримаємо. На сьогодні, якщо взяти в сумі усі місцеві бюджети області, то ми відстаємо в межах 100 мільйонів гривень за чотири місяці цього року», – сказав В. Пекарчук.

Окрім того, органами державної податкової служби  області цьогоріч забезпечено збір коштів до Державного бюджету України в сумі 1 млрд 647 млн грн. А до місцевих бюджетів Львівщини у січні – квітні 2012 року надійшло 1 млрд 125,8 млн гривень. Порівняно з відповідним періодом 2011 року приріст надходжень становить 18,6%,  або 176,4 млн. гривень.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *