ОСТАННІ НОВИНИ

Сім житлових будинків Львова не отримують гарячої води через заборгованість

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго» через значну заборгованість та низький рівень оплати за теплопостачання сім споживачів-боржників не отримують на сьогодні гарячої води. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Гаряча вода не подається до споживачів по вул. Кульпарківська,139, В.Великого,14, Наукова,16, Чигиринська,1, Кавалерідзе,9, Зубрівська,17, Сихівська,21.

Станом на 21 травня загальна заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 134,5 млн. грн. З них борг бюджетних установ – 25,9 млн. грн., споживачів категорії інші – 8,9 млн. грн., борг населення – 99,6 млн. грн.

Категорія населення розрахувалася на 47,7%, категорія бюджет – 66,2%, споживачі категорії інші розрахувалися на 99,8%.

«Незважаючи на значну заборгованість наших споживачів, нам таки вдається забезпечувати усіх мешканців нашого міста гарячою водою. Загалом по Україні лише кілька міст забезпечують своїх споживачів цілодобовою подачею гарячої води – це Київ, Хмельницький, Запоріжжя, Харків, Вінниця та Львів. У більшості міст гаряча вода подається за графіком – це Донецьк, Тернопіль. Чернігів, Полтава, Івано-Франківськ. А такі міста, як Одеса, Миколаїв, Херсон, Чернівці, Луганськ та багато менших міст, літом гарячої води не подають.

Тому звертаюся до наших споживачів, зокрема боржників, з проханням погашати накопичену заборгованість, адже від цього залежить стабільне гаряче водопостачання та якісна підготовка до нового опалювального сезону 2012-2013 років», – розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *