ОСТАННІ НОВИНИ

На підроблений паспорт львів’янин набрав кредитів на десятки тисяч

|

Знайдений паспорт став джерелом прибутку для 52-річного львів’янина, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. Вклеївши у документ свою фотографію, чоловік надавав «новий» паспорт у фінансові установи з метою отримання споживчих кредитів на придбання техніки.

Співробітники відділу державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Сихівського райвідділу Львівського міського управління міліції проводять перевірку щодо підробки 52-річним львів’янином паспорта і отримання за його допомогою споживчих кредитів. На сьогодні зловмисник є фігурантом близько 10 таких правопорушень.

Зокрема, 27 квітня 2012 року громадянин Л., перебуваючи у приміщенні одного з торгових центрів міста, надав підроблений паспорт та ідентифікаційний код на прізвище іншого громадянина, після чого шахрайським способом отримав споживчий кредит у вказаному вище товаристві – на купівлю плазмового телевізора «Samsung» та  ноутбука  «Asus» на суму понад 12 000 гривень.

За скоєння цього злочину вже затримано 52-річного безробітного жителя Львова. З’ясовано, що чоловік у 2011 році знайшов втрачений паспорт громадянина України, який  вирішив підробити, вклеївши свою фотографію, щоби згодом отримувати за його допомогою гроші фінансових установ.

Перевірка за даним фактом триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *