ОСТАННІ НОВИНИ

Голова Пустомитівської РДА Ігор Чопко вже не регіонал

|

Голова Пустомитівської райдержадміністрації Ігор Чопко вже не є членом Партії регіонів. Про це в інтерв’ю «Гал-інфо» повідомив народний депутат України Петро Писарчук.

Він прокоментував ситуацію, коли активісти Пустомитівської районної організації Партії регіонів пікетували Львівську ОДА з вимогою звільнити регіонала – голову Пустомитівської РДА І.Чопка.

«Це вже давня історія. Партійці вважають, що голова району не на своєму місці. Він дискредитує і владу, і Партію регіонів. Я цю думку переповідав і попередньому губернаторові, і теперішньому. Вона не була почута. Я ж не можу партійцям заборонити висловлювати їхню політичну позицію. Ми демократична партія», – зазначив П.Писарчук.

На запитання, чи й досі голова Пустомитівської РДА є членом Партії регіонів, П.Писарчук відповів: «Вже ні».

Нагадаємо, представники Партії регіонів у Пустомитівському районі Львівщини погрожували здати партійні квитки, якщо впродовж найближчого часу не буде звільнено з посади голову Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка.

«Ми вимагаємо відставки Чопка тому що він проводить негативну в усіх аспектах політику для регіону. Зокрема, це стосується земельних питань. Голова РДА роздає в районі землю людям, які нічого спільного з Пустомитівщиною не мають, або ж розраховується землею за певні послуги», – заявив під час пікету Львівської ОДА голова «Ініціативної групи за відставку Ігоря Чопка» Олександр Лопачук.

За його словами, ініціативна група уже місяць тому мала телефонну розмову з керівництвом Львівської облдержадміністрації. Однак обіцянки про звільнення Чопка так і не були виконані.

«Нам один раз обіцяли, що це питання вирішиться, через тиждень потім ще раз обіцяли так само. Однак, як бачите, це питання не вирішилось, тому ми сьогодні пікетуємо Львівську ОДА з вимогою звільнення голови району. Якщо наші вимоги не будуть задоволені, то у вівторок  ми прийдемо сюди, кинемо під двері адміністрації прапори Партії регіонів і здамо партквитки», – наголосив О.Лопачук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *