ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 200 осіб візьмуть участь у Міжнародному Форумі Інвестицій та Інновацій

|

У Міжнародному форумі Інвестицій та Інновацій, який проходитиме 24-25травня у готелі «Дністер» уже підтвердили свою участь понад 200 осіб – це інвестори, вчені, експерти, бізнесмени з України, Канади, США, Фінляндії, Польщі, Чехії, Німеччини, Росії та ін. (загалом понад 10 країн світу), у тому числі повноважні представники посольств США, Канади та Фінляндії. Про це повідомив начальник Головного управління економіки та  промислової політики обласної державної адміністрації Денис Шмигаль, – передає прес-служба ЛОДА.

Денис Шмигаль зазначив, що серед ключових доповідачів та учасників 11 – професорів та докторів наук та 12 – іноземних експертів-практиків – це  відомі українські  та закордонні бізнесмени, банкіри, підприємці.

Також у Форумі візьмуть участь представники  центральних органів влади – це голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів, голова Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню Сергій Маліков, заступник голови Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Віктор Івченко, директор Генерального департаменту НБУ Ігор Шумило, директор Департаменту інвестиційно-інноваційної політики та розвитку державно-приватного партнерства Мінекономрозвитку Олег Гнатцов та інші. Нагадаємо, в рамках Форуму відбудуться наступні заходи: Форум ІТ стартапів «Побудова успішних бізнес-моделей на ринках, що розвиваються».

Під час ІТ стартап Форуму відбудеться фінал всеукраїнського конкурсу ІТ стартапів 3i Start-up Award 2012, Метою конкурсу є стимулювання розвитку ІТ стартапів в Україні, а також створення мережі бізнес-контактів для стартапів у Львові.

Конференція «Фінанси та Інвестиції в Україні. Чого очікувати», за підтримки проекту уряду США – FINREP.

Під час конференції буде представлено Проект обласної програми  «розвитку інновацій Львівської області», яка сприятиме розвитку інноваційної моделі економіки Львівщини.

Також під часфоруму заплановано підписання угоди про співпрацю між Львівською ОДА та державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та підписання угоди про співпрацю між Львівською ОДА, Львівською обласною радою та державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *