ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова викрила пункт продажу фальсифікованого алкоголю

|

У Самбірському районі виявили та вилучили близько півтонни сурогатного алкоголю, готового до розливу. Про це повідомили у прес-службі ДПА Львівщини.

Вийти на цех з розливу сурогату вдалося через мешканця одного з населених пунктів району. Зокрема, до працівників податкової міліції Львівської області надійшла заява від громадянина, який повідомив, що після вживання горілки, придбаної в приватному помешканні одного з населених пунктів Самбірського району, він змушений був звернутися за медичною допомогою в лікарню, де йому було поставлено діагноз – отруєння сурогатом алкоголю.

Під час огляду помешкання податкові міліціонери виявили та вилучили близько півтонни прозорої рідини з характерним запахом спирту та устаткування для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Як зазначив начальник податкової міліції Львівщини Руслан Плющ, згідно з висновками спеціаліста вилучені алкогольні напої є водно-спиртовою сумішшю, не відповідають вимогам діючого стандарту України та становлять загрозу для життя та здоров’я людей при їх вживанні.

За цим фактом порушено кримінальну справу.

Фото: прес-служба ДПА у Львівській області  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *