ОСТАННІ НОВИНИ

Навчальний корпус університету ім. І. Франка ремонтуватимуть майже два роки

|

Львівський національний університет імені Івана Франка 10 травня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Тріада-Форум Буд» на реконструкцію навчального корпусу по вул. Драгоманова,19 вартістю 3,16 млн грн. Роботи потрібно виконати протягом 20 місяців. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У тендері брали участь кілька компаній, ТОВ «Леобудсервіс» Ігоря Сабата та Володимира Скречко пропонувало свої послуги за 2,95 млн грн. Однак університет обрав на 200 тис грн. дорожчу пропозицію фірми Ігоря Герчаківського та Віктора Гордійчука через наступні обставин.

За поданою довідкою у «Леобудсервіс» недостатня кількість орендованого обладнання для виконання реконструкції, не подано інформацію про «досвід роботи на цій посаді» працівників, яких планується залучити до виконання договору, окрім цього, всі працівники прийняті на роботу 16.03.12. Також фірма надала листи-відгуки про проведення в 2011 році робіт із реконструкції будівель, які належать до ліцензованих робіт. У той час, з копії ліцензії видно, що ліцензія на виконання робіт, пов’язаних з реконструкцією будівель чи виконання функцій генпідрядника видана вперше 20.02.2012 року як новоствореній фірмі (Довідка АА№ 501240 з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, дата первинної реєстрації  01.08.2011 року). Таким чином, листи-відгуки не були взяті до уваги, оскільки відсутні в них належні докази, які підтверджують досвід виконання робіт з реконструкції будівель.

«Наші гроші»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *