ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде «Лінія іспанського кіно»

|

23-27 травня у Львові пройде фестиваль «Лінія іспанського кіно». Як зазначено у повідомленні одного з організаторів, компанії «Артхауз Трафік», сучасний іспанський кінематограф – один з найцікавіших і найрозвинутіших в Європі, а молоде покоління іспанських режисерів не тільки швидко змушує «посунутися» метрів-співвітчизників, а й впевнено завойовує міжнародні фестивалі і бокс-офіси.

 Анімаційний мюзикл «Чіко і Рита» отримав в цьому році номінацію на премію «Оскар» – ретро-історія про джаз і любов, в основу якої лягла біографія легендарного піаніста Бебо Вальдеса, володара п`яти премій Греммі, котрий також причетний до створення саундтреку.

Не пропустіть також новий фільм найвідомішого молодого режисера Іспанії, Даніеля Санчеса Аревало – цього разу він зняв справжню комедію «Кузени», яка зібрала мільйон євро за перший уік-енд іспанського прокату.

Кримінальну драматичну комедію «Неонова плоть» режисера Пако Кабезаса критики вже охрестили «іспанською відповіддю Гаю Річчі».

А культовий іспанський режисер Фернандо Леон де Араноа представлений на фестивалі своїм останнім фільмом – світлоюдрамою «Амадор» із новою зіркою європейського кіно Мегалі Сольєр у головній ролі.

Фільми демонструватимуть у львівському Палаці Мистецтв. Детальний розклад показів – на сайті Палацу мистецтв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *