ОСТАННІ НОВИНИ

За новим графіком руху Львівською залізницею курсуватиме 42 поїзди

|

Формування нового графіка руху, який вступить у дію 27 травня, вже на завершальному етапі. Львівська залізниця до нового графіку підготувала 817 пасажирських вагонів (- 64 вагони у порівнянні з минулим роком). Усього у графік 2012-2013 років Львівська магістраль включила 22 поїзди власного формування, а також 20 поїздів формування інших залізниць. Про це повідомляє прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Зокрема, за напрямком Львів – Київ курсуватиме 14 пасажирських поїздів, із них вісім – нічних. Щодо денних, то серед них і два прискорені електропоїзди Хюндай.

Доїхати:

зі Львова до Києва через Тернопіль можна буде сімома поїздами (№ 82, № 50, № 8, № 74, №16, № 212, №144). Поїзд № 144 сполученням Львів – Київ курсуватиме замість № 98, але у його складі будуть вагони, які зараз курсують у поїзді № 92;

зі Львова до Києва через Ковель – поїздом № 92 (у його складі будуть вагони, які зараз курсують у поїзді № 98);

зі Львова до Києва через Здолбунів – чотирма поїздами: № 14 та № 112, а також № 160 та № 170 (складом Хюндай);

зі Львова до Києва через Шепетівку – двома поїздами: № 44 та №100.

Детальніше ознайомитися з новим графіком руху поїздів можна на офіційному сайті Укрзалізниці за посиланням: http://www.uz.gov.ua/passengers/timetable_new/

Львівська залізниця вкотре наголошує, що зміни у графіку та скасування деяких поїздів – це вимушений крок, адже значна частина вагонного парку вже вичерпала свій ресурс і підлягає списанню. Такі вагони не можуть бути включені у склад поїздів, адже вони несуть загрозу безпеці руху та безпеці пасажирів. Не зважаючи на брак вагонів, Львівська залізниця попри все забезпечує перевезення пасажирів у семи областях Західної України, а також поїздами ЛЗ пасажири подорожують і в інші регіони України.

У приміському сполученні у новому графіку руху (з 27 травня) Львівською залізницею курсуватиме 292 електро- та дизель-поїзди (у діючому графіку курсує 300). Також, якщо буде замовлення, залізниця готова призначити на час проведення Євро-2012 додаткові пришвидшені електропоїзди за напрямком Львів – Трускавець – Львів.
Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *