ОСТАННІ НОВИНИ

Облаштування фан-зони на проспекті Свободи потягне на майже 5 млн грн

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив план заходів та кошторис на виконання робіт з облаштування фан-зони до Євро-2012  у центральній частині Львова. На товари, роботи та послуги з облаштування офіційної фан-зони витратять майже 5 млн грн.

Найбільша частина витрат припадає на електротехнічне обладнання та обслуговування фан-зони (понад 1,3 млн грн), на забезпечення безпеки (понад 923 тис грн), на встановлення туалетів та їх обслуговування (понад 908 тис грн.), обладнання периметру фан-зони (359 тис грн.) та інше. Окремо передбачено витрати на відновлення газонів – понад 175,5 тис грн.

Роботи з облаштування фан-зони фінансуватимуться за рахунок УЄФА.

Загальна площа львівської фан-зони складатиме  30 375 кв.м. Розташовуватиметься вона на пр.Свободи у межах перетинів з вул.Лесі Українки, з вул.Фурманською, з  вул.Дорошенка, та з вул.П.Беринди, а також вул. Вірменську на ділянці від просп. Свободи до вул. Театральної.

Фан-зона у Львові функціонуватиме з 7 червня по 2 липня включно., щоденно з 14.00 год. до 23.59 год. Монтувати фан-зону  будуть з 28 травня.

З 28 травня по 2 липня у місці проведення заходів організатори встановлять тимчасові споруди, об’єкти виносної торгівлі, літні майданчики закладів громадського харчування, тимчасові споруди для проведення інтерактивної розважальної програми тощо.

Для контролю за якісною роботою фан-зони, підтриманням на її території належного рівня безпеки і правопорядку, своєчасного реагування та застосування сил і засобів у разі виникнення надзвичайних ситуацій організувати у приміщенні Львівської середньої школи № 62 буде організовано роботу об’єктового організаційного штабу.

Рух автотранспорту на пр. Свободи у межах перетинів з вул. Лесі Українки, з вул. Фурманською, з вул. П. Дорошенка та з вул. П. Беринди, а також на вул. Вірменській на ділянці від пр. Свободи до вул. Театральної. буде перекрито з 06:00год. 28 травня до 05 липня 2012 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *