ОСТАННІ НОВИНИ

Шкільні євроклуби області зберуться у Новому Роздолі

|

На центральній площі Нового Роздолу 19 травня у рамках святкування Дня Європи, під егідою Мережі центрів європейської інформації України проходитиме VII Обласний форум шкільних євроклубів. Про це повідомили організатори заходу.

Для участі у форумі за допомогою творчого конкурсу було відібрано 25 ШЄК, по 5 представників із кожного та опікун Євроклубу. До святкування приєднаються також гості з Чернігівської області – ШЄК «Юніор» з смт. Варва. 
У програмі – костюмований парад ШЄКів, представлення європейських країн інформаційними матеріалами у наметах, вікторини, ігри, майстер-класи із ляльки-мотанки, бісероплетіння, витинанки, розмальовування прапорів європейських країн в Арт-наметі та конкурс «Лице Європи», вивчення мов у Мовному наметі за участі волонтерів європейських країн та Корпусу миру в Україні, спортивний куточок «Євро-2012», концерт дитячих творчих колективів міста. 
Коротко із сценарію:

На площі буде Європейський квартал «Я поділяю європейські цінності», де знаходиться намет з інформацією про Євросоюз. Тут ви отримаєте інформацію про країни Європи, зможете взяти участь у вікторинах і виграти призи. Волонтери, які знаходять тут допоможуть вам.

Чи хотіли би ви вивчити іноземні мови просто на площі? Волонтери з мовного намету з радістю вам допоможуть в цьому. Тут ви зможете вивчити не тільки слова, але й навчитися співати або грати різні ігри. В мовному наметі На вас чекають волонтери, які вільно володіють іноземними мовами.

Поряд з цим наметом знаходиться освітній намет, в якому вам нададуть інформацію про освіту в європейських країнах і також запропонують вікторини.

Також на площі знаходиться  арт-намет, в яких волонтери –майстри нанесуть міні-малюнки прапорів ЄС на тіло всім бажаючих.

У ході форуму члени Євроклубів закладуть Європейську клумбу на майдані біля пам’ятника Т.Г.Шевченку. 
VII Обласний форум шкільних євроклубів відбудеться на центральній площі м.Новий Розділ, Львівська область. Відкриття заходу в Палаці культури “Молодість”, центральна площа міста о 11.00, запрошуються усі бажаючі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *