ОСТАННІ НОВИНИ

На Міжнародному інвестиційному форумі Львівщина запропонує цікаві проекти - Костюк

|

Львівщина прагне створити інвестиційну інтригу на Міжнародному Форумі Інновацій та Інвестицій, який відбудеться 24-25травня у Львові. Про це під час прес-конференції заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк.

«Україназагалом і наша область зокрема мають великий, але досі не реалізований потенціал для залучення інвестицій. І хоча підприємці часто відчувають брак фінансових ресурсів для розвитку своїх проектів, в той самий час інвестори відчувають дефіцит хороших проектів для вкладання коштів. Тому одним із завдань Форуму є пошук відповіді на запитання: як інвестору бути продуктивним і активним», – наголосив керівник області.

За словами голови Львівської ОДА, Міжнародний Форум Інновацій та Інвестицій «Інвестиції. Технології. Розвиток» стане  тим майданчиком, де об`єднаються ідеї підприємців та експертів з можливостями, знаннями та досвідом інвесторів.

«І це не лише чудова нагода для налагодження нових контактів і розвитку бізнесу, а й реальна можливість успішної реалізації інноваційних проектів. Цейфоруморієнтований на швидкий результат. Окрім цього, Форум також сприятиме підвищенню компетенції підприємців у сфері проектного фінансування та реалізації інвестиційних проектів», – наголосив Михайло Костюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *