ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобиччанка повторно «загриміла» за грати за крадіжки

|

26-річна мешканка Дрогобича не пройшовши випробувальний термін, знову «загриміла» за грати на п’ять років. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

За їхньою інформацією, жінка уже мала судимість за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України і на п’ять років була позбавлення волі, але звільнена з випробувальним терміном на три роки. Однак на шлях виправлення вона не стала та знову продовжувала вчиняти злочини.

Наприкінці минулого року зловмисниця, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, проникла на територію цегельного заводу в Дрогобичі та викрала з одного з закинутих приміщень холодильник, вартістю 370 гривень, який в подальшому використовувала по господарству. А вже на початку цього року лиходійка вдруге скоїла крадіжку.

Цього разу вона викрала два мобільні телефони у своїх знайомих, у яких перебувала у гостях. Присівши в вітальній кімнаті приятелі почали святкувати та споживати спиртні напої. Протягом святкування вони кілька разів виходили на кухню курити, де зловмисниця побачила на столі телефон подруги, другий мобільний вона запримітила у кишені куртки співмешканця подруги.

В один з моментів вона присіла на диван, та непомітно для інших осіб витягнула з куртки мобільний телефон, а пізніше непомітно присвоїла телефон і подруги.

Прийшовши додому, жінка виклала усе викрадене, плануючи наступного дня продати їх, а на виручені гроші придбати продукти харчування. Однак продати дані телефони не встигла, так як вранці наступного дня до неї додому прийшли працівники міліції.

Зловмисниця зізналась працівникам міліції у скоєні крадіжок. Слідчі Дрогобицького відділу порушили кримінальну справу за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Нещодавно Дрогобицький міськрайонний суд засудив зловмисницю до 5 років позбавлення волі, цього разу без випробувального строку.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *