ОСТАННІ НОВИНИ

До ремонту дороги на перехресті вул. Пасічна-Личаківська залучено гідромолот

|

У Львові тривають роботи із ремонту вул. Пасічної на відтинку до вул. Таджицької, а також перехрестя Личаківська-Пасічна. Як зазначив сьогодні під час виїзду міський голова Львова Андрій Садовий, роботи необхідно було розпочати через аварійний стан колектора, що пролягає під трамвайними коліями на перехрестів вул. Пасічна-Личаківська. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Питання аварійного колектора – це найважливіше питання. Ми прийняли рішення робити новий прохід для колектора якнайшвидше, аби уникнути неприємних ситуацій», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Вул. Пасічну ремонтують на 2 ділянках: 1) вул. Пасічна від Личаківської до вул. Таджицької; 2) перехрестя вул. Пасічна-Личаківська. Загальна сума робіт – 8 млн грн.

Зараз на об’єкті копають траншеї, влаштовують каналізацію, прокладають водопровідні мережі. На перехресті вул. Личаківська-Пасічна знято бруківку, асфальт. Вже прокладено 70% бордюрів, загалом потрібно 4 тис бордюрів. Зі суботи будуть облаштовувати бруківку на вул. Личаківській.

«Складно працює техніка, найняли гідромолот, бо інакше роботи виконати неможливо. Ніхто не міг передбачити цих важких умов праці, адже ми вийшли на скальні породи. Зараз працюємо над колектором», – зазначив Ігор Фалюта.

На об’єкті працює загалом 75 осіб та 8 одиниць техніки.

«Виконує роботи фірма «Онур». Минулого року відповідно до проведених тендерних процедур на всю ділянку вул. Личаківської вона виграла тендер. Минулого року вона виконувала частину робіт і зараз продовжить виконувати роботи», – зазначив начальник управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Як уточнив міський голова Львова Андрій Садовий, місту ще не повернули 220 млн грн. за виконані торік роботи.

«Місту ще не повернули 220 млн. Національне агентство зараз розміщує облігації. Не йде мова лише про Львів, а й про інші проекти по Євро у інших містах», – уточнив міський голова Андрій Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *