ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт вулиці Пасічної обіцяють закінчити вчасно – до 1 червня

|

У Львові тривають роботи із ремонту вул. Пасічної на відтинку до вул. Таджицької, а також перехрестя Личаківська-Пасічна. Як зазначив сьогодні під час виїзду міський голова Львова Андрій Садовий, роботи закінчать відповідно до графіків – до 1 червня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Вул. Пасічна ремонтується на 2 ділянках: 1) вул. Пасічна від Личаківської до вул. Таджицької; 2) перехрестя вул. Пасічна-Личаківська. Загальна сума робіт – 8 млн грн.

«Попри дощ, роботу припиняти не можна. Вона повинна тривати. Ми поставили для себе завдання – до 1 червня закінчити усі роботи на перехресті Личаківська-Пасічна. Сьогодні дуже важливий етап, бо прокладається нова траса під колектор. Ми тепер розуміємо, чому колектор проклали під трамвайними коліями, бо кажуть, що тут раніше була гора. Гірські породи, зокрема, вапняк, дуже тверді. Тому завдяки сучасному обладнанню буде прокладений новий канал під колектор. Ми гарантуємо, що терміни не порушимо і до 1 червня цей проїзд буде відкритим.

На вул. Пасічній від Таджицької зараз робимо переключення, буде повністю закінчене брукування хідника. Роботи ведуться згідно з графіком», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зараз на об’єкті копають траншеї, влаштовують каналізацію, прокладають водопровідні мережі. На перехресті вул. Личаківська-Пасічна знято бруківку, асфальт. Вже прокладено 70% бордюрів, загалом потрібно 4 тис бордюрів. Зі суботи будуть облаштовувати бруківку на вул. Личаківській.

На об’єкті працює загалом 75 осіб та 8 одиниць техніки.

«Проектом передбачено заміну каналізаційного колектора  діаметром600 ммна перехресті  вул. Личаківська – вул. Пасічна, довжиною 60 погонних метрів, а також водопровідних мереж. Крім того, будемо переасфальтовувати вул. Пасічну на вказаній ділянці, а на перехресті будемо відновлювати дорожнє покриття з бруку. Заплановано також облаштувати світлофорний об’єкт, а на перехресті Личаківська – Пасічна  для правоповоротних з’їздів розширення вул. Пасічної з облаштуванням додаткової смуги.

Виконує роботи фірма «Онур». Минулого року відповідно до проведених тендерних процедур на всю ділянку вул. Личаківської вона виграла тендер. Минулого року вона виконувала частину робіт і зараз продовжить виконувати роботи», – зазначив начальник управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Відтак, усіх водіїв просять заїжджати у місто через вул Зелену, Стрийську, кільцеву дорогу.

Діють такі схеми об’їзду – один об’їзд по вул. Дж Вашингтона – Зелена – Мечникова – на Личаківську. Цей об’їзд є досить довгий, але, на жаль, іншої альтернативи немає. І другий об’їзд на виїзд з міста –  це буде об’їзд по вул. Кривчицька дорога – Богданівська – Тракт Глинянський. Заїзд в місто – по вул. Христофора Колумба – Долішній. Вона з одностороннім рухом.

Змін зазнало 12 міських автобусних маршрутів, а саме: по вул. Личаківській – маршрути № 5А, 18, 29, 36, через перехрестя вул. Личаківська-Пасічна – маршрути №15, 19, 23, 24, 28, 40, 47А, 50.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *