ОСТАННІ НОВИНИ

Даішники затримали біля Львова мікроавтобус зі зброєю та вибухівкою

|

Працівники Державтоінспекції затримали мікроавтобус зі зброєю та вибухівкою. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

За інформацією правоохоронців, «Форд-Транзит» із хмельницькими номерами їхав у напрямку Золочева. На виїзді зі Львова його зупинили для перевірки працівники ДАІ.

За кермом автомобіля був 29-річний мешканець Хмельницької області. Поряд сидів пасажир. Обоє чоловіків помітно хвилювались. Причини такої незвичної поведінки правоохоронці зрозуміли відразу, щойно помітили крізь бокове скло автомобіля декілька набоїв, що лежали в обшивці дверей.

«Працівники Державтоінспекції при очевидцях провели поверхневий огляд мікроавтобуса та виявили у салоні заборонені предмети – гранату, набої до дрібнокаліберної гвинтівки та мисливський ніж», – повідомив заступник начальника управління Державтоінспекції Львівщини підполковник міліції Віталій Гапчич.  

Водія та пасажира мікроавтобуса відразу ж затримали.

На місце події терміново викликали слідчо-оперативну групу та експертів-вибухотехніків. Міліціонери оглянули автомобіль та натрапили на ще одну кримінальну знахідку. Під сидінням було сховано саморобний пістолет. 

Весь цей арсенал уже скерували на дослідження. Тож експерти ще поки встановлюють, чи вилучена граната є бойовою, а зброя – придатною до стрільби.

Наразі за цим фактом триває дослідча перевірка. Правоохоронці з’ясовують усі обставини справи.

Фото: auto.bigmir.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *