ОСТАННІ НОВИНИ

Біля львівських лікарень з’являються англомовні вказівники

|

Двомовний інформаційний пілон встановлено у 8 комунальній міській клінічній лікарні, що визначена одним із базових мед закладів на час проведення Євро-2012 у Львові.

Як повідомляє медіа-центр «Львів-2012», інформація відображена українською та англійською мовами, а основа вказівників виготовлена із світловідбиваючого матеріалу. Протягом тижня встановлюватимуть такі вказівники і в інших медичних установах.

 «Протягом цього тижня встановлять вказівники в 4-й міській клінічній лікарні: буде встановлено зовнішній хрест, вказівники на вході: де і які відділення знаходяться. Таке ж ознакування встановлять і в інших поліклініках та лікарнях. Ми визначали, яке ознакування потрібно, відповідно до потреб кожної медичної установи. Наприклад, в комунальній стоматологічній клініці буде лише хрест зовнішнього ознакування, оскільки в них всередині вже є ознакування, зокрема, англомовне», – каже начальник управління внутрішньої політики Володимир Шнайдер.

На всіх медичних закладах встановлять червоний хрест із світловідбиваючого матеріалу.

«У двох найбільших лікарнях: 8 лікарні і в лікарні швидкої допомоги на вул. Топольній, будуть також вуличні великі вказівники. Такий пілон, який вперше з’явився в 8-й лікарні, буде на території лікарні швидкої медичної допомоги. Також там буде ще ряд вказівників для того, щоб розподілити потоки людей: де реєстратура, де вхід для відвідувачів і де місце, куди хворих доставляють за допомогою карет швидкої допомоги», – додав Володимир Шнайдер.

Нагадаємо, під час Євро 2012 у поліклініках Львова діятимуть спеціальні кабінети для іноземців, де працюватимуть медики зі знанням іноземних мов. Також на час Євро 2012 медичні служби міста залучають до роботи студентів та викладачів Медичного університету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *