ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч до управління соцзахисту звернулось понад 85 тис львів’ян

|

З початку 2012 року працівники районних відділів соціального захисту Львова прийняли та надали різного роду консультацій понад 85 тисячам мешканців міста. Тоді як протягом 2011 року було прийнято та надано консультацій майже 182 тис громадянам, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Переважно львів’яни звертаються за оформленням субсидій, соціальних допомог, пільг чи отриманням консультацій фахівця. Збільшення кількості звернень обумовлений невисоким рівнем доходів населення, та високими затратами на оплату за енергоносії, які є основною складовою при формуванні тарифів на житлово-комунальні послуги, а також заявками громадян на підтвердження можливості отримання телетюнерів, пільговим категоріям, для приймання сигналу трансляції телебачення у цифровому форматі. Принагідно нагадаю, що управління соціального захисту прийматиме заяви до 1 липня 2012 року», – зазначила начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних витрат управління соціального захисту Львівської міської ради Леся Дронь.

Варто нагадати, що сьогодні всі «Єдині приймальні» районних відділів соціального захисту працюють без обідньої перерви, й за розширеним графіком з понеділка до четверга з 8:00 до 19:00 год., і в п’ятницю з 9:00 до 16:45 год. Для зручності львів’ян, існують також послуги «попередній запис на прийом по телефону» та «попередній запис на прийом в режимі он-лайн», завітавши на сайт «Львів соціальний». Адреса сайту: http://lvivsocialnyj.city-adm.lviv.ua/

«Попри значну кількість звернень мешканців, великих черг спостерігати не доводиться. Оскільки, ті структурні зміни, які ми провели в організації робочого процесу, це і впровадження концепції обслуговування за принципом «єдиних приймалень», послуг попереднього запису на прийом по телефону та інтернету, кардинально змінили ситуацію в бік підвищення якості надання соціальних послуг, зокрема оперативності обробки запитів громадян та вирішення різних соціальних питань», – додала заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *