ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра у Львові стартує благодійна виставка-продаж «Весна сердець»

|

З 16 до 25 травня в арт-салон «Сливка», що на вул. Театральна, 24  у Львові, проходитиме благодійна виставка – продаж «Весна сердець». Про це повідомляють організатори заходу.

«Весна сердець» – це вже друга неймовірно добра, мистецька акція в рамках благодійного марафону «Простір добра», який стартував цієї весни, започаткований Благодійним Фондом «Молитва за ближнього». Акція благодійного марафону спрямована на залучення коштів для забезпечення діагностики важкохворих дітей.

Цього разу 23 митці Львівщини – В.Жмак, Н.Гайдаш, Л.Сікора, Д.Давидюк, П.Ряска, Д.Загайська, Т.Гунько, Т.Кеб, А.Мухамеджанова, Г.Дудар, Л.Квик, П. Сметана, Л.Журко, Ю.Цебрівський, К.Орфанідіс, І.Гайдаш, О.Галушка, П.Сметана, П.Ряска, С.Древаль, М.Москалюк, О.Миханько, А.Колісник – працювали над створенням маленьких творів мистецтва, які виставлені в галереї «Сливка» з метою благодійного продажу. Кожен автор малюючи «своє серце» чи іншу форму пам’ятав, що саме цей витвір може допомогти дитині, тому кожна робота, хоча й маленька за розміром, але наповнена неймовірним теплом та великою любов’ю.

Відтак, з 16.05 по 25.05 кожен бажаючий матиме змогу придбати маленький витвір мистецтва в арт-салоні «Сливка» і зробити свій благодійний внесок для здійснення благодійної програми: забезпечення обстеження важкохворих дітей, на спеціальному медичному обладнані, сім’ям, які самостійно не можуть оплатити його.

Нагадаємо, «Весна сердець» – це друга акція благодійного марафону «простір добра», першою акцією  став майстер-клас та як продовження благодійний аукціон, який відбувся в галереї «Леміш» – своєрідний старт мистецького напрямку благодійності. До нього долучились молоді львівські митці та друзі Благодійного Фонду. Результатом даної акції було здійснено вже перше обстеження – МРТ головного мозку у 3-річного Юліана Сторожа.

Відкриття благодійної виставки – продаж 16 травня о 17.00 в арт-салоні «Сливка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *