ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ затримала нетверезого водія, що втік з місця ДТП

|

Упродовж години працівники ДАІ Львівської області виявили та затримали водія автомобіля «Мерседес-Бенц», який після автопригоди втік з місця події. Про це інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Учора опів на восьму вечора на вулиці Миколайчука у Львові відбулось зіткнення автомобіля «ВАЗ-211440», яким керував 31-річний житель Пустомитівського району, з автомобілем «Мерседес-Бенц» під керуванням 33-річного жителя міста Жовква, після чого останній місце пригоди залишив. 

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження (забій правого плеча і ліктьового суглобу з вираженим больовим синдромом) та після огляду лікарями був відпущений додому.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники ДАІ за «гарячими слідами» (протягом однієї години) встановили місце знаходження автомобіля та особу водія, який після скоєного зіткнення утік з місця ДТП.

Для з’ясування обставин у цій справі водія було доставлено у Шевченківський райвідділ Львівського міського управління міліції.

Попередні причини цього зіткнення – порушення водієм автомобіля «Мерседес-Бенц» Правил дорожнього руху, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перед початком руху не переконався, що це буде безпечно і не створить небезпеки або перешкоди іншим учасникам дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *