ОСТАННІ НОВИНИ

Зарізав односельця за утопленого цуцика

|

Житель Дрогобицького району убив свого односельця за те, що той напередодні втопив його цуценя. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Закривавлене тіло виявив учора ввечері місйцевий житель і викликав міліцію. Виїхавши на місце події, представники слідчо-оперативної групи з’ясували, що 51-річному чоловікові наніс ножове поранення його 54-річний знайомий, який проживає у цьому ж селі.

Затриманий підозрюваний, який працює водієм в одному з управлінь технологічного транспорту на Львівщині, зізнався у скоєному. Наразі підтверджено той факт, що під час скоєння вбивства він перебував у стані алкогольного сп’яніння. 
Свою дику поведінку чоловік пояснює тим, що напередодні знайомий втопив його цуценя. Тому ввечері 13 травня він прийшов до останнього, щоби у всьому розібратись. Проте звичайна розмова різко переросла у сварку, після якої незваний гість схопив кухонного ножа та умисно наніс господареві будинку удар у шию. Від масивної втрати крові чоловік помер на місці.
Свідками того, як зловмисник вибігав з будинку, стали рідні діти померлого, які й розповіли пізніше міліціонерам про побачене.
Нині стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Він перебуває в ІТТ Дрогобицького РВ ГУ МВС України в Львівській області. Слідчі дії тривають.

Фото: ShutterStock 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *