ОСТАННІ НОВИНИ

Віталій Антонов у трійці відповідальних бізнес-лідерів України.

|

За результатами онлайн-голосування, що завершилося 10 травня на порталі газети «Дело», президент «Концерну Галнафтогаз» Віталій Антонов посів третє місце у рейтингу «Відповідальний лідер».

«До ідеї проекту нас підштовхнула ситуація, на яку звертають увагу гуру менеджменту у всьому світі, – зазначають ініціатори онлайн-голосування. – Моделі лідерства, створені для більш традиційних і стабільних епох, втратили свою актуальність. Одна з найбільш гострих проблем сучасного бізнесу — брак відповідального лідерства, що й підтвердили події останніх років у корпоративній сфері». У рамках проекту «Відповідальне лідерство» упродовж березня-квітня на порталі «Дело» було опубліковано 10 інтерв’ю з топ-менеджерами успішних компаній України, в яких вони висловили свою точку зору на цю проблему. Після цього відвідувачам порталу «Дело» було запропоновано вибрати з-поміж топ-менеджерів того, кого вони вважають відповідальним лідером.
Президент «Концерну Галнафтогаз» Віталій Антонов у своєму інтерв’ю на порталі «Дело» висловив думку, що сьогодні бути кращим у бізнесі означає не тільки якісно робити свою справу, а й поділяти зі суспільством його проблеми і цінності. «У відкритому суспільстві, на вільному ринку лідерство – це завжди відповідальність, – стверджує він. – Сьогодні ми бачимо готовність і бажання бізнесу братися за вирішення комплексних соціальних проектів. Чим більше буде позитивних прикладів відповідальної поведінки бізнесу, тим більше вона буде мультиплікуватися на суспільство. Реалізуючи соціальні проекти у себе, ми спонукаємо інших робити те ж саме. В результаті накопичується критична маса, яка обов’язково призведе до покращення нашого суспільства».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *