ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати подолали вето міського голови щодо 3 ухвал

|

Сьогодні на сесії міської ради депутати подолали вето міського голови щодо трьох ухвал, попри зауваження юридичного управління, інформує прес-служба Львівської міськради.

Відтак, подолано вето на такі ухвали: «Про порядок внесення змін до міського бюджету м Львова», «Про утворення тимчасової комісії з питань зовнішньої реклами у м Львові», «Про затвердження ТзОВ «Медична клініка «Обласний діагностичний центр» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул Пекарській, 65».

«Ця земельна ділянка є вільною від забудови, тому підлягає продажу з аукціону. Фактичний користувач землі не давав згоди на надання ділянки іншому користувачу, така згода відсутня у матеріалах», – зазначила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління щодо подолання вето міського голови на ухвалу про затвердження ТзОВ «Медична клініка «Обласний діагностичний центр» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул Пекарській, 65.

Ухвала, яку міський голова зупинив та направив із зауваженнями на повторний розгляд, передбачала затвердити ТзОВ «Медична клініка «Обласний діагностичний центр» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 0,045 га на вул. Пекарській, 65 в оренду терміном на 10 років.

«Відповідно до ст 23 Бюджетного кодексу передбачено, що в межах загального обсягу бюджетних призначень головні розпорядники коштів мають право вносити зміни до бюджету за рішенням виконавчого комітету, у випадку відповідного погодження з бюджетною комісією», – зазначила Гелена Пайонкевич щодо подолання вето міського голови на ухвалу «Про порядок внесення змін до міського бюджету м Львова».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *