ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоччині зводять Народний дім на 250 місць

|

30 березня за дорученням заступника голови Львівської облдержадміністрації Володимира Губицького відбулась виробнича нарада щодо будівництва Народного дому “Просвіта” на 250 місць в селі Бучали Городоцького району. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Участь в нараді взяло керівництво управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації, представники проектної організації ПП «Архстудія» та генпідрядної організації ТзОВ «ХоСаРо».

На нараді було проінформовано, що будівництво Народного дому розпочалося в 2011р., до цього часу було влаштовано фундамент. Громадська будівля народний дім «Просвіта» в селі Бучали є двохповерховою спорудою, на першому поверсі якої розташовано глядацький зал на 250 місць із сценою-естрадою. Поруч зі сценою передбачено артистичну із безпосереднім  виходом на сцену. Вхідна зона розділена на вестибюль із гардеробом і санвузлами для відвідувачів і фойє, яке пропонується використовувати для урочистих зустрічей та виставок. На другому поверсі народного дому розташовані приміщення адміністрації та приміщення для проведення занять гуртків, кімнату дитячої творчості, санвузли. Перед входом у клуб розташовано дошку оголошень для анонсів культурно-масових заходів. Загальна кількість обслуговуючого персоналу – 7 осіб.      

Враховуючи, що Народний дім заплановано ввести в експлуатацію в цьому році, а все ще залишається виконати значний обсяг робіт, прийнято рішення: незважаючи на те, що фінансування з державного бюджету на сьогодні відсутнє, генпідрядній організації ТзОВ «ХоСаРо» продовжити виконання будівельно-монтажних робіт за власні обігові кошти під гарантію оплати облдержадміністрації.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *